Terug naar nieuwsoverzicht
10 maart

ALV met veel gevoel

Ruim 30 ondernemers waren 8 maart jl. aanwezig bij de ALV 2017 op locatie. Natuurlijk kregen zij een toelichting op de cijfers van het afgelopen jaar gepresenteerd, maar ook werd de focus op de centrumontwikkeling voor 2017 verklaard. Het bestuur wil met haar leden werken aan het ondernemersklimaat in brede zin en als vereniging met een kloppend hart zich inzetten voor een sfeervol, bereikbaar en veelzijdig centrum. De gezonde financiële situatie en een actuele ledenadministratie vormen daarvoor een gedegen basis.

Tijdens de vergadering hebben we officieel afscheid genomen van de bestuursleden Imke Segers, Toon Vos en Gonny van Tussenbroek en hebben we de nieuwe bestuursleden Nens Kok, Wendy Bekkers en Maartje van Beek welkom geheten. Tevens hebben we de kascommissie bestaande uit Annetje Tielemans en Tom van Nunen bedankt voor hun inzet, waarna Jan Enderink en Imke Segers zich meldden voor deze taak.

Vervolgens kreeg gastheer Rob Groenevelt het podium. Hij vertelde de aanwezigen vol gevoel over zijn zaak en passie: Groenevelt Motoren. De aanwezige leden waren zeer onder de indruk van het uitgebreide assortiment, de showroom, de werkplaats en het gevoel van Rob. Oogjes gingen steeds meer glinsteren en het kloppend hart werd hier letterlijk gevoeld. Heeft u dit alles gemist? Bezoek dan in ieder geval de open dag op 2 april aanstaande.

Met dank aan Groenevelt Motoren en alle aanwezigen kijkt het bestuur terug op een geslaagde bijeenkomst. U bent er de volgende keer toch ook (weer)?

Vorig nieuwsbericht Volgend nieuwsbericht