Terug naar nieuwsoverzicht
10 juli

De magie van het ondernemen - OVSB Business Event op 09-10-2017

Weet je wat de toekomst je brengt? Tijdens het magische Business Event van Ondernemersvereniging Son en Breugel maak je het mee, van keiharde cijfers tot prikkelende passie, van snelle marktwerking tot inspirerende verhalen. Beleef op 9 oktober hoe je met een betoverende aantrekkingskracht van je onderneming klaar bent voor de toekomst. Wees zeker van een plaats en meld je aan!

Programma:

19.00 u     Ontvangst 

19.20 u     Welkom

19.30 u     Presentatie Hans Kazan

20.15 u     Pauze

20.45 u     Keuze uit sessie 1 of 2

21.30 u     Netwerkborrel

22.00 u     Einde 


Hans Kazàn

Als spreker is Hans´ primaire doel mensen inspireren hun dromen om te zetten in daden. Dat doet hij met authentieke verhalen, passie, enthousiasme en véél humor.Vanaf het eerste moment betrekt deze ondernemer en artiest de zaal actief bij zijn presentatie waardoor elke voordracht een wervelende belevenis wordt.Hans illustreert zijn betoog bovendien met enkele verbijsterende magische effecten die de kracht van zijn verhaal versterken. Na een lezing van Hans Kazàn verlaten bezoekers de zaal met een brede glimlach en nieuw verworven inzichten.

Eerdere recensies:
Met een 9,1 overtrof Hans Kazàn de hooggespannen verwachtingen (AEGON)
Hans Kazàn was een groot succes (ABN-AMRO)
Zeer professioneel, authentiek, veel energie! Zeker aan te bevelen (BOSKALIS)


Sessie 1 - De retailsector is in fundamentele verandering

De economie trekt aan en ook de particuliere consumptie groeit. Het is echter bepaald niet zo dat de sector zich vanzelf uit de problemen groeit. Structurele veranderingen in de sector zijn veel bepalender voor de toekomst dan de stand van de economie. Hierbij is te denken aan veranderend consumentengedrag, demografie en technologie. Goed hierop inspelen vraagt om innovatie en samenwerking, niet alleen op het niveau van de individuele retailer, maar ook voor het winkelgebied.

Spreker: Olaf Zwijnenburg, sectorspecialist Retail bij de Rabobank. Olaf heeft een rijk verleden in de non-Food retail en is een ervaren MultiChannel Retailer die als commercieel directeur van een aantal grote landelijke retailers verantwoordelijk en betrokken is geweest bij grote transities van deze organisaties. Hij begrijpt de uitdagingen en spreekt de taal van de retailer.


Sessie 2 - Business Succes Model

Waar wil je naartoe met je onderneming? Welke waarde lever jij aan je relaties? En wat gebeurt er in de markt? Aan de hand van negen bouwstenen beoordeel je in deze sessie op welke wijze je onderneming toegevoegde waarde blijft leveren. Met praktijkvoorbeelden van Tesla en Domino’s Pizza creëer je je toekomstige strategie.

Spreker: Ronald Dinkelberg en Toine van den Oetelaar, namens Ondernemershuis Brabant. Ronald is mede-oprichter van Dinkelberg & Kuipers, Accountants en Adviseurs. Hij adviseert als accountant het MKB vanuit de vragen wat er achter de cijfers zit en waar de groeikansen liggen. Toine is als directeur commercie & strategie verbonden aan het kantoor. Zijn stelling: succesvol ondernemen is vooruitkijken. Weten waar je staat, kansen zien en op basis daarvan je strategie en beleid bepalen.


Datum en plaats:
De Magie van het Ondernemen vindt plaats op 9 oktober 2017 in
Hotel Restaurant la Sonnerie | Nieuwstraat 45 | 5691 AB Son en Breugel

Investering:
Deelname aan dit Business Event is gratis voor leden van de OVSB.
Ondernemers die (nog) geen lid zijn van de OVSB kunnen genieten van het early bird tarief en betalen € 45. Na 1 september is het tarief € 60.

De investering voor het Business Event is inclusief optreden Hans Kazàn, 1 sessie, koffie/thee bij ontvangst, 2 consumpties en hapjes.

Aanmelden:
Meld je direct aan en verzeker je van een plaats!
Ben je lid van de OVSB? Meld je dan hier aan
Ondernemer en (nog) geen lid van de OVSB? Meld je dan hier aan.

Mede mogelijk gemaakt door RabobankVorig nieuwsbericht Volgend nieuwsbericht