Terug naar nieuwsoverzicht
10 januari

Feestavond Ondernemers van het Jaar 2017

Op zaterdag 20 januari 2018 worden de winnaars van de verkiezing van de Ondernemers van het Jaar 2017 in Son en Breugel bekendgemaakt. Traditiegetrouw gebeurt dit tijdens een groot feest in de feesttent op het Kerkplein in Son.

De kanshebbers voor Ekkersrijt zijn: de familie Prijt van De Donjon, Wim Huijbregts van Human Total Care en Pieter en Lydia Foolen van Foolen Audio & Light. In Son en Breugel maken Wendy Bekkers en Olaf Pigmans van Wens Reclame (voor- heen: Wens Creatie), Martony Gevers van Feestcafé De Bongerd en Arjen Brand en Danny Aarts van SonSport Active Centre kans op de felbegeerde titel. De Rabobank heeft de starter van het jaar gekozen, maar welk bedrijf dat is, blijft nog even geheim. Tijdens de feestavond maakt de jury de definitieve winnaars bekend.

De organisatie van deze ondernemersavond is in handen van de Lionsclub Son en Breugel e.o. Zij zorgt voor een feestelijk programma met diner, drankjes en muziek. De netto-opbrengst van de ondernemersavond is bestemd voor lokale goede doelen. Meer informatie en bestellen van kaarten à 80,- euro per persoon, all-in via www.ondernemervhjaar.nl.

Winnaars OvhJ 2016
Vorig nieuwsbericht Volgend nieuwsbericht