Over ons

De Ondernemersvereniging Son en Breugel (OVSB) is de vereniging met een kloppend hart in de gemeente. Als ondernemers zetten we ons via de OVSB op maatschappelijk betrokken wijze in voor een sterk ondernemersklimaat in Son en Breugel. De sfeer typeert zich als toegankelijk met een zakelijk karakter; formeel waar nodig, informeel waar het kan.

De OVSB is in 1994 ontstaan uit de Winkeliersvereniging Son en Breugel en het Koninklijk Nederlands Ondernemers Verbond (nu MKB-Nederland). Het doel van de vereniging is primair het behartigen van de belangen van de lokale ondernemers. Hierbij richt de OVSB zich op de overheid en andere organisaties, zowel in Son en Breugel als daarbuiten. Het bestuur zit daarvoor viermaal per jaar aan tafel bij de gemeente.

Daarnaast wil de OVSB een platform zijn voor de eigen achterban, een ontmoetingsplaats waar ondernemers onder elkaar zaken kunnen bespreken. Het bestuur organiseert daartoe acht keer per jaar interessante, gezellige en inspirerende netwerkbijeenkomsten.

 De OVSB telt nu 170 leden en groeit graag met u verder.

Lees hier onze privacyverklaring