Lid worden

Of u nu ZZP’er bent of een groot bedrijf heeft, de OVSB biedt u een platform om waardevolle relaties met collega-ondernemers te onderhouden, uw belangen te behartigen en te waken voor een gezond ondernemersklimaat in onze gemeente.

Wanneer u zich aanmeldt als lid, dan kunt u via de OVSB:

  • informeel contacten leggen met ondernemers in de gemeente
  • ervaringen uitwisselen, kennisdelen en samenwerken
  • uw belangen laten vertegenwoordigen richting gemeente, KvK en andere ondernemersorganisaties
  • gezellige en interessante evenementen beleven

Bijna 200 ondernemers gingen u voor en sloten zich aan bij de OVSB.

Heeft u ook interesse in een lidmaatschap bij de OVSB? Wij heten u graag welkom als u:

  • ondernemer bent en
  • uw onderneming gevestigd heeft in de Gemeente Son en Breugel en/of
  • als ondernemer woonachtig bent in de Gemeente Son en Breugel

De kosten van het lidmaatschap zijn € 90,- (excl. BTW) per kalenderjaar. Gedurende uw lidmaatschap heeft u toegang tot alle evenementen en de speciale ledenpagina op deze site. Mocht u uw lidmaatschap onverhoopt willen beëindigen, geeft u dit dan schriftelijk aan drie maanden voor het einde van het kalenderjaar.

Bent u ons nieuwste lid?

Vul dan het onderstaande formulier in. Als uw aanmelding bij het secretariaat binnenkomt, ontvangt u bericht dat uw gegevens geactiveerd zijn op de website en een factuur.

Gegevens
Postadres
Sociale media
Overig
Automatisch incasso

Door het invullen van uw bankrekeningnummer, akkoord te gaan en het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Ondernemersvereniging Son en Breugel (OVSB) aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van OVSB.

Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.