Terug naar nieuwsoverzicht
11 mei

Ondernemers in het Sonnetje 3 juli 2021

Beste leden,

Door CoVid-19 kon de traditionele Ondernemersavond begin dit jaar helaas niet doorgaan. Toch ziet de Lionsclub Son en Breugel een kans om elkaar op een andere manier te ontmoeten met het evenement “Ondernemers in het Sonnetje” op zaterdag 3 juli.

De Lionsclub hoopt dat we in deze tijd van beperkingen, waar u als ondernemer zo door geraakt wordt, met dit evenement toch een lichtpunt te kunnen bieden. Een moment waarin ze alsnog recht doen aan de uitgangspunten van de ondernemersavond “ontmoeten, verbinden, vieren”. 

Tijdens het evenement reiken ze de “Lionsclub Son en Breugel Trofee 2021” uit aan een Sonse ondernemer die zich op een speciale wijze heeft ingezet voor de leefgemeenschap in Son en Breugel of een speciale prestatie heeft geleverd in deze Corona tijd. 

Voorafgaande aan deze uitreiking besteden ze, verdeeld over de komende zeven weken in de Mooi Son en Breugel Krant aandacht aan zeven lokale ondernemers. Het gaat hier om de ondernemers die vanaf 2013 door de Rabobank als hoofdsponsor van de Ondernemersavond tot “Starter van het jaar” zijn uitgeroepen. U leest hoe het nu gaat met deze ondernemers, hoe zij terug kijken op de nominatie en wat de plannen zijn voor de toekomt. De eerste artikelen kunt u lezen in de editie van afgelopen 5 mei.

De feestelijke uitreiking op zaterdag 3 juli a.s. zal plaatsvinden bij de Kiosk te Son en Breugel. U bent van harte welkom om dit evenement bij te wonen. Het evenement zal plaatsvinden in de namiddag en zal voorzien zijn van een bescheiden feestelijk randje. Het exacte programma (mede afhankelijk van de dan geldende Covid maatregelen) zal nog nader bekend gemaakt worden, maar u kunt deze datum alvast in uw agenda reserveren.

De Lionsclub Son en Breugel ziet er naar uit ook U te mogen ontmoeten.

Vorig nieuwsbericht Volgend nieuwsbericht