Terug naar nieuwsoverzicht
25 maart

Steun de lokale ondernemer! OSVB cadeaubonnen-actie.

Het zijn moeilijke tijden, zeker voor ondernemers. Daarom heeft de OVSB een tegoedbonnenactie bedacht om de lokale ondernemer te steunen.

U kunt als consument bij verschillende ondernemers (zij worden in het volgende bericht genoemd) een tegoedbon kopen voor € 25,00. De OVSB legt dan € 15,00 bij en de ondernemer € 10,00. U betaalt dus € 25,00 en krijgt er € 50,00 tegoed voor terug! Op deze manier houden ondernemers, ook degenen die hun deuren moeten sluiten tot 6 april 2020, alsnog inkomsten. Als OVSB vinden wij dat uiterst belangrijk in deze tijd.

U krijgt via de Mooi S&B-krant en de brief van burgemeester Hans Gaillard ook nog informatie. Daarnaast zullen ook de deelnemende ondernemers via hun social media de actie promoten.

Aanmelden voor deze geweldige actie kan door een Mail te sturen. Vermeld uw NAW-gegevens, uw e-mailadres, uw telefoonnummer en hoeveel bonnen u wilt bestellen (maximaal 4 per persoon) en van welke ondernemer.

Er zijn 1000 bonnen beschikbaar die gekocht kunnen worden tot en met zaterdag 18 april 2020.

Hopelijk kunnen wij hiermee zowel de ondernemer als de consument helpen, zonder dat er extra gezondheidsrisico's zijn! Let op uw gezondheid en hopelijk tot hoors!

Vorig nieuwsbericht Volgend nieuwsbericht