Terug naar nieuwsoverzicht
16 juli

Veel activiteiten in het centrum van Son en Breugel!

Op 25 mei 2019 was er heel veel te doen in het centrum van Son en Breugel. De ELE-rally kwam langs en de OVSB had samen met de gemeente het initiatief genomen om met een aantal centrumondernemers om de tafel te gaan en te bekijken of er gezamenlijk iets georganiseerd kon gaan worden. Het resultaat daarvan is velen al bekend, omdat de opkomst in het centrum hoog was. De MooiSonEnBreugel-krant schreef hierover nog een artikel en wij als OVSB kijken nu nog altijd met trots terug op het verloop van deze mooie zaterdag. 

Het letterspel, de kofferbakverkoop en de modekaravaan waren allemaal goed op elkaar afgestemd en vrijwel elke centrumondernemers was enthousiast en deed mee. Er kwam bovendien veel publiek op af en dat is voor iedereen in Son een goed teken. Het succes van deze dag betekent dan ook dat de OVSB samen met de groep centrumondernemers en Roel Welten van de gemeente meer van dit soort activiteiten wil gaan organiseren. 

De OVSB heeft een aantal prijzen gesponsord en denkt dus actief mee. Voorzitter Luc Ross woont de vergaderingen bij en spreekt samen met de andere leden van de groep met alle centrumondernemers om daar meer eensgezindheid te krijgen. Het kost wat energie, maar het levert als het goed is ook wat op. De OVSB ziet de meerwaarde er dan ook ruimschoots van in. 

Let goed op: want niet al te lang na de vakantie zal de groep centrumondernemers alweer van zich laten horen. Het belooft weer een ontzettend mooie dag te worden. 

Hieronder het artikel van de MooiSonEnBreugel-krant:
https://www.mooisonenbreugel.nl/nieuws/algemeen/24533/truus-jonkers-wint-de-hoofdprijs-letterspel

Vorig nieuwsbericht Volgend nieuwsbericht